Lamsrugfilet naturel gebakken

Lamsrugfilet naturel gebakken

Lamsrugfilet naturel gebakken

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

20 minuten

Ingrediënten

4 lamsrugfilets
zout & peper
25 gr boter

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 Gr.C.

Bestrooi de lamsrug met zout en peper. Verhit de boter en bak de filets hierin rondom bruin.
Opmerking: even aanbraden, niet te lang, ongeveer ½-1 minuut per kant is genoeg.

Neem de filets uit de pan en leg ze in een ovenvaste schaal. Bak de filets in de voorverwarmde oven in 6 minuten tot het vlees rosé si.
Dek het vlees af met aluminiumfolie en laat het 10 minuten rusten.

Maak ondertussen je garnituur naar keuze.
Trancheer de lamsrugfilet en serveer deze op voorverwarmde borden.
Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus